Wicked Game

978-91-983880-0-8

Jag är en rättsvrängare. Det finns flera av oss i världen, men jag är den nationellt skickligaste.
Jag kan få den blint övertygade att tvivla och den största skeptikern att tro.
En rättegång där jag finns med är avgjord redan innan den börjat.

En annalkande domstolsförhandling. Två nämndemän: en sverigedemokrat och en kristdemokrat. Men någon bär på en dold agenda med uppsåt att påverka.
Om slutsatserna ska förbli orubbliga måste det mentala spelets osynliga fallgropar undvikas.
Har du någonsin undrat hur ett till synes uppenbart brottsfall, plötsligt kan börja svaja betänkligt?
Här har du svaret.

En tankesvindlande psykologisk relationsthriller där vikten av att hålla fast vid sin övertygelse, betyder allt.
Provläs de första sidorna här.

Den andra delen släpps våren 2018.

Bokbloggare om Wicked Game

Bokpool
”Wicked game är en grymt spännande, annorlunda och oförutsägbar psykologisk thriller. Boken är en riktig bladvändare som kryper under skinnet på en.”

Binas books
”Det är en väldigt obehaglig tanke att det skulle finnas rättsvrängare som styr rättsprocessen i en önskad riktning, med ekonomisk vinst som det ändå egentliga målet. Och både det och mycket annat i boken imponerade på mig med författarens tydliga fantasi och berättarkonst.

Även om det här inte riktigt var min typ av bok, tycker jag att den ändå var genomtänkt och välskriven. Jag tror att den kommer gillas starkt av dem som vanligtvis också läser thrillers av det här slaget.”

Zellys Bokhylla
”Det här var en riktigt bladvändare. Allt föll verkligen på plats. Inte nog med att den är grymt spännande och oförutsägbar så är den oerhört välskriven. Språket flyter på bra, dialogerna är otroligt rappa. Det här blev verkligen en fullträff för min del, tyckte väldigt mycket om den här boken och jag rekommenderar den verkligen. Wicked game är första delen i en tänkt duologi och den andra delen planeras utkomma våren 2018. Jag väntar med spänning och väldigt otåligt på den avslutande delen.”

Johannas Bokprat
”En välskriven psykologisk relationsthriller av Eva-Lisa Dezmin, för mig var detta min första bekantskap med författaren och jag ser fram emot att läsa fler böcker av henne.”

Emmas krypin
”Trots att Wicked game i princip inkluderar två personer är den spännande och intensiv. Nike, vår huvudperson är hård och rättfram och jag är fascinerad av att författaren får mig att vilja veta mer om henne trots att hon är så känslokall.”

Ramona Fransson
”För första gången sedan 1997 har jag läst en kollegas bok, en psykologisk thriller, med titeln Wicked Game av E L Dezmin.
Den är ytterst välskriven och mycket spännande på många olika sätt.
Många gånger när jag läser en nyhetsartikel  som blinkar fram tänker jag: Kan detta verkligen vara sant?
Och i de flesta fall är det sant. I Dezmins thriller handlar boken om en osynlig organisation som gett huvudpersonen en ny chans i sitt liv. Utan den chansen hade hon varit död, vilket nästan alla tror att hon är. Utom en person.”

Från Goodreads
Jag ger Wicked Game fem stjärnor av fem därför att den har ett ovanligt koncept och ett mångfasetterat psykologiskt spel. Handlingen avslöjar hemligheter genom hela berättelsen och väcker en föraning om en stundande twist som är omöjlig att räkna ut. Språket har också en styrka och en ton som är väl anpassad till handlingen och det dödliga allvar som vilar över den.”