Guessing Game

*Gissa vad jag precis har gjort.*

Jag ruskar på huvudet i ett sista försök att skingra alla tankar på henne och desperat lyckas fokusera på mitt eget liv. Om det är Nike som ligger bakom det här kommer jag garanterat inte att sluta tänka på henne förrän de tagit henne, men vad händer om de inte gör det? Börjar allt om då?

Trots att Jack gått vidare med sitt liv efter hans och Shadias vägar skildes åt, fortsätter hon att skicka honom sms.
Samtidigt sker en spektakulär kupp i Sundsvall där tjuvarna kommer över ett parti oslipade diamanter till ett värde av åtta miljoner kronor.
När sms:en börjar indikera att Shadia var med på stöten, beslutar sig Jack för att åka ner till Sundsvall och en gång för alla ställa henne mot väggen. Men för att ha en chans att alls komma nära den kriminella världen, tar han med sig någon som känner den väl.
Sms:en blir allt mer hotfulla och kvar i Lycksele finns Jacks nuvarande sambo, Caroline. Försent inser han att hans resa inte bara försatt honom, utan även hans närmaste i livsfara.

Guessing Game är fortsättningen på Wicked Game och den avslutande delen i Gameduologin.

Bokbloggare om Guessing Game

Bokpoolen
”Boken är en riktigt bra bladvändare som var svår att lägga ifrån sig, jag ville bara läsa mer och mer för att få veta hur allt hängde ihop.”

Ramona Fransson
”En fascinerande, spännande och härligt politiskt inkorrekt duologi av Eva-Lisa Dezmin. Den första boken, Wicked Game och nu den andra Guessing Game är båda mycket välskrivna och läsvärda.”

Zellys Bokhylla
”Jag älskade Wicked Game, första delen i denna duologi, läste den förra året. Det var en av förra årets bästa böcker. Så jag blev så glad när fortsättningen dök upp hemma i brevlådan.
Guessing game kommer inte riktigt upp till samma nivå som Wicked game gjorde men den är inte långt ifrån. Det är fortfarande en välskriven, spännande och intressant psykologisk thriller.”

Pias lilla kulturblogg
”E L Dezmin skriver bättre och bättre och den här är den tätaste och bästa av hennes böcker. Det behöver inte vara mord med för att det ska bli spännande.”