Anstiftarens löfte

9789198498509Terrorn har lamslagit Stockholm igen. Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemärkt återvända hem efter vistelsen i Thailand, där han slutfört sitt senaste uppdrag. Han tar risken att åka hem, trots att han är internationellt efterlyst, eftersom han vill skydda sin bästa vän Samir. Samir har blivit skjuten av maffian, som en konsekvens av den hämndturné Peter startat.
Ledd av sin inre General tar Peter sig an den undre världen. När han vid sidan av detta upptäcker att terrordådet även drabbat hans familj blir det personligt.
Polisen och Säpo arbetar för högtryck, men de inser snart att de inte är ensamma i jakten på att hitta de skyldiga, som inte tycks sky några medel för att uppnå sina ändamål.

Anstiftarens löfte är fortsättningen på Besatthetens inferno och den andra delen i Hämndtrilogin. Boken är fiction, men baserad på verkliga händelser. Vad händer när något omskakande drabbar samhället och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hålla dem trygga?

”En otroligt bra bok som speglar samhället idag, där jag känner igen mig.”
Börje Salming

Recensenter om Anstiftarens löfte

Oberoende Förnuft
”Att boken är skriven av två som behärskar både språk och intelligens märks därför tydligt, de har en intressant historia att berätta; och vet hur man bibehåller spänningen genom goda formuleringar.
Boken finns både som ljudbok och som häftad bok, och ges ut av DareMe Publishing; vars böcker vi tidigare recenserat här på Oberoende Förnuft. Ett trevligt bokförlag som vågar ge ut välskrivna böcker där man slår vakt om det fria ordet, som om det hade varit helt naturligt eller var förr om åren.”