Mörk Halloween

Idag släpper vi e-singeln Mörk Halloween av Christian Lidberg.

Den ser ut så här:

christian-eboksomslag

Och handlar om följande:

Halloween, eller Samhain, var kelternas motsvarighet till nyårsfirande och sammanföll med skördetiden och inledningen på vinterhalvåret. Detta årets sista dygn öppnades portalen mellan vår värld och den andra världen – de dödas.

I Göteborg har en rättsläkare och forskare hastigt fått i uppdrag att obducera en kropp som pekar mot något utöver det vanliga. Medan hon inleder ett förhållande med en filosofidoktorand, med dragning åt det mystiska, börjar hon själv tvivla på sunt förnuft och vetenskap, speciellt när märkliga saker börjar inträffa på obduktionsavdelningen. Vad är verklighet och vad är inbillning?

Novellen finns hos nätbokhandlarna och kan laddas ner bl a här.

Vi önskar alla våra läsare en Mörk Halloween! 😉