Långhelg

Vi hinner släppa ännu en e-singel innan vi avslutar utgivningen för det här året, Långhelg av Katarina Persson.
Långhelg (e-bok)

Kristian och Sara gör sig redo för att fira jul med hans familj i deras hus i Dalarna, något som ingen av dem egentligen vill. Hon hade mycket hellre velat fira jul på varmare breddgrader så som de planerat. Men detta blir sista gången, lovar Kristian. I fortsättningen ska de fira jul på sitt eget vis, långt från hans minst sagt påfrestande familj. Han måste bara hitta ett sätt att bryta sig fri från traditionen. Och ett löfte är ett löfte.

Det blir en långhelg som ingen av de närvarande kommer kunna glömma i första taget.

Med den passar vi på att önska alla våra läsare och författare en God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi ses 2018 med nya intressanta titlar och författare! 🙂